GİRESUN / BULANCAK - İcilli İlkokulu

Eyl

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla okuluumuzda mangala ve satranç turnuvaları yapıldı. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de zeka oyunları sayesinde zihinlerini geliştirdiler. Turnuvalarda emeği geçen öğretmen, idareci ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimizin katılımıyla; Futbol, basketbol ve bocce turnuvaları düzenlendi. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de işbirliği ve sağlıklı yaşam becerilerini kazandılar.

Turnuvalarımızın yapılmasında emeği geçen başta okulumuz Beden Eğitim Öğretmeni olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz anasınıfı ve 1. ve 2. sınıf öğrencileri Giresun gezisi düzenledi. Gezide öğrencilerimiz: İtfaiye Müdürlüğüne, Hayvan Barınağına, Geçlik Merkezi Parkına, Giresun Kalesine ve Giresun Müzesine gittiler ve doyasıya eğlendiler.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve programa katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek için "Bir Hareketine Bakar Hayat" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında ilçe jandarma trafik ekipleri, okulumuzda öğrencilerimizle bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik çerçevesinde emniyet kemerinin kullanımına dikkat çekildi.

Trafikte can güvenliğimiz "Bi Hareketimize Bakar".

Şbt

Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünü rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanı, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2020-2021 eğitim öğretim yılında İcilli Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem GÜNEŞ ŞENOĞLU'nun kuruculuğunu üstlendiği "Hayat Bayram Olsa" ve "Sıra Bende" isimli projeler Ulusal Kalite Etiketiyle ödüllendirilmiştir. eTwinning maceramızı bu yıl da iki farklı projeyle sürdürüyoruz. "The W.A.Y. You Look: Who are you?" ve kuruculuğunu üstlendiğimiz "It's My Life" projeleriyle öğrencilerimizi bu serüvene dâhil ediyoruz. Projelerimizin amacı öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmek, yabancı dil öğrenme sürecine katkıda bulunmak ve öğrencilerin sınıfında aktif rol almalarını sağlamaktır.

Şbt

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923'te ilan ettiği Cumhuriyetimizin 98. yılını okulumuzda şiirler, gösteriler ve çeşitli etkinliklerle öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Şbt

Peygamberimizin (S.A.V) hadisleri ve güzel sözleri thsirtlere bastırılarak öğrencilerimize hediye edildi. Öğrencilerimiz de bir hafta boyunca okulda bu thsirtleri giyerek Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili farkındalık kazandırdı.

Şbt

Öğrencilerimizin günün anlam ve önemi ile ilgili şiir ve yazılar okuduğu programımızda İlköğretim Haftası çoşkuyla kutlandı.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim süreciyle ilgili planladığı telafi programını "Telafide Ben de Varım" slagonuyla duyurmuştu. Biz de okulumuzda uyguladığımız doğa yürüyüşü ve oryantiring etkinlikleriyle startımızı verdik.

Tem

Okulumuz spor sınıfına görsel çizimleri yapıldı.

Çalışmada emeği geçen; Sevil ÇEBİ ve Ahmet KÖMERİK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

Evlerinde kapalı ortamda sürekli ekran başında olup bu süreçte bunalan öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve stres atması için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevil ÇEBİ, Bocce Turnuvası düzenledi.