GİRESUN / BULANCAK - İcilli İlkokulu

May

TBMM nin açılışının 104.yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkulu bir törenle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve programa katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen okullar arası mangala turnuvasına katıldık. Turnuvada ilçe ikincisi ve ilçe üçüncüsü olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

May

Okulumuzda yapılan programlarla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı'nın Kabulü kutlandı. Ayrıca; İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy rolüne giren öğrencimiz sınıfları ziyaret ederek bilgilendirici sunumlar yaptı.

May

Deprem kuşağı üzerinde bulunan ve geçmişteki acı tecrübeleri ile birçok can kayıplarının yaşandığı ülkemizde afetlere hazırlık tüm hızıyla devam etmektedir. Ülkemizde " Asrın felaketi "  olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yaraları sarılmaya çalışılırken deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ ile dikkat çekilmektedir.

Mrt

Okulumuzda Karne Haftası etkinlikleri kapsamında; yetenek bulma çalışması, spor etkinliği, bilgi yarışması, en sevdiğini paylaş etkinliği, sinema etkinliği, en sevdiğin oyuncağın hikayesi etkinliği, zeka oyunları yarışması gibi çeşitli etkinlikler düzenledik.. Okul velimiz olan ve aynı zamanda "Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı" ünvanına sahip Bıçak Ustası Mahir HENDEN'i hem okulumuzda misafir ettik hem de atölyesine gidip bıçak yapım etkinliği gerçekleştirdik. Ardından yarışmalara katılan ve dereceye giren öğrencilerimize hediye takdimi yaptık.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan programla coşkuyla kutlandı.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923'te ilan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda şiirler, gösteriler ve çeşitli etkinliklerle öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda Afet Azaltma Günü Etkinlikleri kapsamında tatbikat gerçekleştirildi.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923'te ilan ettiği Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda şiirler, gösteriler ve çeşitli etkinliklerle öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla deprem ve yangın  tatbikatı gerçekleştirildi. Afete Hazırlık kulübü tarafından gerçekleştirilen tatbikata bütün okul katıldı. Sirenler çalındı, sınıflarda kulüp temsilcilerinin gözetiminde "ÇÖK, KAPAN, TUTUN" eylemi gerçekleştirildi. Akabinde okul bahçesinde depremle ilgili bilgilendirme sunusu yapıldı.

Eyl

2021-2022 Eğitim-öğretim yılını geride bırakan öğrencilerimiz karne sevinci yaşadılar. Karne töreninde yapılan spor turnuvaları ve zeka oyunları yarışmalarının ödülleri de takdim edildi. Tüm öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerimize iyi tatiller dileriz. Yeni dönemde görüşmek üzere..

Eyl

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla okuluumuzda mangala ve satranç turnuvaları yapıldı. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de zeka oyunları sayesinde zihinlerini geliştirdiler. Turnuvalarda emeği geçen öğretmen, idareci ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimizin katılımıyla; Futbol, basketbol ve bocce turnuvaları düzenlendi. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de işbirliği ve sağlıklı yaşam becerilerini kazandılar.

Turnuvalarımızın yapılmasında emeği geçen başta okulumuz Beden Eğitim Öğretmeni olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz anasınıfı ve 1. ve 2. sınıf öğrencileri Giresun gezisi düzenledi. Gezide öğrencilerimiz: İtfaiye Müdürlüğüne, Hayvan Barınağına, Geçlik Merkezi Parkına, Giresun Kalesine ve Giresun Müzesine gittiler ve doyasıya eğlendiler.